Zaterdag 25 november: ‘Boerderijmuseum in wintersfeer’

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Boerderijmuseum ‘de Bovenstreek organiseert op zaterdag 25 november 2023 van 11.00 u. tot 19.00 u. weer Boerderijmuseum in wintersfeer. Er is opnieuw een mooi programma uitgewerkt voor dit evenement. Gedurende de dag zijn er muzikale optredens van diverse uitvoerenden (o.a. Kithara, Chapter 4, popformatie MIX, Berto Nieuwenhuis en diverse anderen). De winterse markt met allerlei uitéénlopende kramen wordt aangevuld met diverse leuke attracties. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen. Zo is er o.a. een schaatsbaan voor kinderen en een draaimolen. Natuurlijk wordt alles aangekleed in een gezellige winterse (kerst)sfeer.

De organisatoren van het Boerderijmuseum, zien ‘Boerderijmuseum in wintersfeer helemaal zitten. Vorig jaar sloeg het evenement meteen goed aan en waren er vele bezoekers. De reacties waren zeer positief. Op de markt werd prima verkocht. Ook dit jaar zijn amateur muzikanten en zangers welkom en mogen ze zelf ‘de pet leggen. De muziek en liederen zijn vooral in kerstsfeer. Ook mensen die het leuk vinden om typetjes te spelen of in sfeer aangekleed op bezoek te komen, zijn van harte welkom. Wel aanmelden via 0525 631457 of info@boerderijmuseum.nl

Om er een gezellige en goedbezochte markt van te maken wil het Boerderijmuseum de toegangsprijzen laag houden: kinderen t/m 12 jaar gratis en vanaf 13 jaar 3,50. 

Parkeren is gratis. Door de vele regenval van de afgelopen weken is het haast onmogelijk om in een weiland te parkeren. U kunt verhard parkeren bij de kerken Luctor et Emergo en de VEG. Er rijdt permanent gratis een grote pendelbus van- en naar de winterfair. U kunt om de 10 minuten in- en uitstappen! Andere mogelijkheden zijn sportpark Owios (na 12.00 u.) en sporthal De Talter (beide 10 min. loopafstand). Met de fiets komen is natuurlijk ook een prima mogelijkheid. De fiets kan vlak voor de Boerderij worden geplaatst. 

Het is de bedoeling om in en rond het Boerderijmuseum kramen in te richten à 35 euro per kraam (4 meter met dakje). De standhouders wordt gevraagd ook deze kramen in te richten in winter (kerst)sfeer. Inmiddels hebben zich al weer diverse kraamhouders aangemeld. Het Boerderijmuseum zorgt zelf voor de verkoop van etenswaar en drinken.

Geïnteresseerden wordt geadviseerd snel in te schrijven voor een kraam want vol is vol.

Aanmelden voor een kraam en nadere informatie kan telefonisch via het kantoor van het Boerderijmuseum: 0525 63 1457 of via E-mail: info@boerderijmuseum.nl Samen maken we er een sfeervolle en geslaagde dag van.

Van harte welkom.