In verband met het vieren van ons 25-jarig jubileum is het museum op zaterdag 18 mei gesloten voor publiek. We zien u graag een andere keer! 

Kerst met Kithara en Sir5 in Boerderijmuseum

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
foto-kithara-50
Gitarenensemble Kithara vertolkt zaterdag 17 december een hoofdrol tijdens het kerstconcert in het Boerderijmuseum
foto-sir5-50
Oók Sir5 bij kerstconcert in Boerderijmuseum

Samen met de vijf heren van Sir5 geeft de damesgroep Kithara zaterdagavond 17 december een sfeervol kerstconcert in de schutstal van het Boerderijmuseum aan de Bovenstraatweg 10A in Oldebroek. De deuren van het Boerderijmuseum zijn die dag open vanaf 19.00 uur. Het concert begint om 19.30 uur.
Het eind dit jaar 15 jaar bestaande gitarenensemble Kithara zingt vooral nummers van hun nieuwe Kerst-cd, die na afloop van het concert voor 15 euro te koop is in het Boerderijmuseum. De CD van Kithara is ook verkrijgbaar in christelijke muziekwinkels. De vier dames van Kithara (Batje Kanis, Nienke van Norel, Willemien Strijkert en Harriët Blaauw) zijn er in geslaagd om met hun harmonieuze zang en mooie gitaarspel een sfeervolle Kerst-cd te maken. De cd bevat een fijne mix van bekende authentieke en moderne liederen met een mooie afwisseling van Nederlandstalige, Engelstalige en instrumentale liederen. Medewerking wordt verleend door Gerrit Koele (piano), Esther de Boer (cello), vocaal mannenensemble Sir5 en Paul van Loo (percussie). Kithara is een veelgevraagd kwartet. Het kwartet heeft verschillende keren meegewerkt aan het televisieprogramma Nederland Zingt van de EO. Meer info over Kithara is te vinden op www.kithara.nl
De vijf mannen van de vocalgroep Sir5 vieren in december het eerste lustrum. De groep bestaat uit Ernst-Jan Lievers, Ruben Bulten, David de Haan, Peter van der Weerd en Karel Foppen. Ook Sir5 heeft, evenals Kithara, al meerdere tv-optredens verzorgd.
De toegangsprijs voor dit bijzondere kerstconcert is zeven euro, inclusief koffie en cake. Toegangskaarten zijn tijdens kantooruren telefonisch te bestellen via nummer 0525 – 63 1457. In verband met de beperkte ruimte is reserveren gewenst.