In verband met het vieren van ons 25-jarig jubileum is het museum op zaterdag 18 mei gesloten voor publiek. We zien u graag een andere keer! 

Inner Wheel verrast Boerderijmuseum

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Harmien Koller (Inner Wheel) geeft de cheque van 1000 euro aan Nicolet Hoorn (r), voorzitter van het Boerderijmuseum

Tijdens een bijeenkomst van serviceclub Inner Wheel Oldebroek in Partycentrum Coelenhage te Wezep heeft voorzitter Nicolet Hoorn van het Boerderijmuseum een cheque van duizend euro gekregen uit handen van Harmien Koller.
De leden van Inner Wheel Oldebroek zijn voornamelijk partners van leden van de Rotary Club Oldebroek | Elburg. Van oudsher was Inner Wheel gelieerd aan de Rotary, maar sinds een aantal jaren is het een zelfstandige club en zijn de 72 clubs in ons land aangesloten bij Inner Wheel Nederland. Eén van de doelstellingen van Inner Wheel is een steentje bijdragen aan de samenleving.
Nicolet Hoorn zei blij verrast te zijn met de gift van Inner Wheel. Nadat mevrouw Hoorn de aanwezige dames van de serviceclub het één en ander verteld had over het Boerderijmuseum gaf ze aan dat de gift als eerste aanzet gebruikt gaat worden voor de aanschaf van een nieuwe kassa. ”Sinds 1 januari kunnen bezoekers van het Boerderijmuseum ook met een museumkaart naar binnen. Voor de verwerking van de museumkaarten hebben we eigenlijk een nieuwe kassa nodig. Nu is het te bewerkelijk voor onze vrijwilligers,” vindt mevrouw Hoorn.
Naast het Boerderijmuseum kregen ook het inloophuis Kik Huys in Elburg en het hospice in Nunspeet cheques van duizend euro van Inner Wheel Oldebroek.