In verband met het vieren van ons 25-jarig jubileum is het museum op zaterdag 18 mei gesloten voor publiek. We zien u graag een andere keer! 

Van Olde broeck naar quilt

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

’Van Olde broeck naar … quilt’ is de titel van de dag die Francis Gortmaker van het Singerwinkeltje en Johanna van der Linde van quiltatelier De Lindehof uit Zalk zaterdag 13 april van 10.00 tot 16.00 uur houden bij Boerderijmuseum ’De Bovenstreek’ aan de Bovenstraatweg 10A in Oldebroek. De dag is speciaal bedoeld voor iedereen die in het bezit is van een Singer (Featherweight) naaimachine.

De deelnemers aan deze bijzondere activiteit gaan met gelijkgestemden in het Boerderijmuseum aan de slag op hun Singer naaimachines. Dat kan met hun eigen naaiwerk of met een ’verrassingspakket’ van De Lindehof.
Als Singerspecialist is Francis Gortmaker zaterdag 13 april van 10.00 tot 16.00 uur aanwezig en staat de deelnemers graag te woord over hun Singer naaimachine. Ook atelier De Lindehof is die dag in het Boerderijmuseum met onder andere oud Hollandse stoffen en heel veel aanverwante quiltspullen en stoffen.
Rein Lotterman van het Boerderijmuseum verzorgt zaterdag 13 april voor de deelnemers een klederdrachtpresentatie en ook zijn er klederdrachtstoffen te koop.
De kosten zijn € 49,50 per persoon. Inclusief materiaalpakket, koffie/thee, klederdrachtpresentatie en o.a. toegang tot het museum. Broodjes, fris, melk en soep zijn voor eigen rekening verkrijgbaar. Opgave en meer informatie: lindehof@hetnet.nl