In verband met het vieren van ons 25-jarig jubileum is het museum op zaterdag 18 mei gesloten voor publiek. We zien u graag een andere keer! 

Twee kerstconcerten in Boerderijmuseum

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Kerst met Kithara, Zwier van der Weerd en Urker Mannenduo in Boerderijmuseum

Boerderijmuseum ’de Bovenstreek’ aan de Bovenstraatweg 10A in Oldebroek staat zaterdag 15 december in het teken van Kerst vanwege twee sfeervolle kerstconcerten. Beide keren treedt gitaarensemble Kithara op. Om 15.00 uur met bariton Zwier de Weerd uit Oene en om 19.30 uur met het Urker Mannenduo. Voor het middagconcert kunnen nog plaatsen gereserveerd worden.
De toegangskaarten voor het avondconcert, samen met het Urker Mannenduo, waren rap uitverkocht. Oud-voorzitter Marinus Hein van het Boerderijmuseum zegt dat toen in overleg met Kithara is besloten om zaterdagmiddag 15 december een extra kerstconcert te houden. Het Urker Mannenduo kon ’s avond wel, maar ’s middags niet. ”We zijn heel blij dat Zwier van der Weerd bereid is gevonden om ’s middags met Kithara op te treden.”
Zwier van der Weerd is geen onbekende in de regio. In het hele land heeft hij optredens verzorgd en ook aan diverse kerkdiensten op de kop van de Veluwe heeft hij zijn medewerking verleend.
Het volgeboekte avondconcert begint om 19.30 uur, de deuren van het Boerderijmuseum zijn dan om 19.00 uur open. Het extra middagconcert begint om 15.00 uur. Ook dan zijn de deuren van het museum een half uur van te voren open. Zowel ’s middags als ’s avonds is de toegangsprijs acht euro, inclusief koffie/thee en cake. In verband met beperkte ruimte dienen ook plaatsen voor het middagconcert gereserveerd te worden. Dat kan tijdens kantooruren telefonisch via nummer: 0525 – 63 1457.