In verband met het vieren van ons 25-jarig jubileum is het museum op zaterdag 18 mei gesloten voor publiek. We zien u graag een andere keer! 

Trouwerij

Boerderijmuseum: óók officiële trouwlocatie

Boerderijmuseum ‘de Bovenstreek’ fungeert ook als officiële trouwlocatie. Heel wat paartjes hebben elkaar al het jawoord in het museum gegeven. Een prachtige locatie. De ambtenaar van de burgerlijke stand komt bij een trouwerij naar het Boerderijmuseum om het huwelijk te voltrekken.

Bent u ook van plan in het uit 1753 daterende monumentale Boerderijmuseum ‘de Bovenstreek’ te trouwen? Neem dan contact op met de Gemeente Oldebroek, afdeling burgerzaken, tel. 0525 – 63 8217. In dat geval dient u ook te bellen met het Boerderijmuseum (0525 – 63 1457) om te kijken of het Boerderijmuseum op de gewenste huwelijksdatum beschikbaar is.

Bruidsparen die in het Boerderijmuseum trouwen, mogen gratis foto’s maken. Flitsen is beperkt toegestaan.

Voor het maken van alleen een bruidsreportage is € 25,– verschuldigd.                                                                                                                               Komt u met meer dan tien personen rekenen wij een bijdrage van € 50,–.