Klompenpad

De klompenpadroute het VREEPAD is 16 kilometer lang, maar kan ook korter gelopen worden (10 kilometer).

Ontdek het afwisselende buitengebied van Oldebroek en Wezep. Wandelen op de rand van de Veluwe met de invloed van de voormalige Zuiderzee nog merkbaar in het landschap. Langs een oude nederzetting, over enken en zandverstuivingen. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Startpunt: Boerderijmuseum de Bovenstreek, Bovenstraatweg 10A in Oldebroek

Openbaar vervoer: Bushalte Gemeentehuis in Oldebroek. Ook rijdt buurtbus 514 (Syntus) elk uur van station Wezep naar Boerderijmuseum de Bovenstreek (niet op zaterdag en zondag)

Opstappunt: Station Wezep, Stationsweg in Wezep. Aanlooproute is 5 km

Markering: rode markering in de vorm van een klomp. De route is in twee richtingen gemarkeerd, zodat u de route zowel links- als rechtsom kunt wandelen

Route combineren: U kunt het Vreepad combineren met het Wiseperpad. Overstappunten en -routes zijn aangegeven op de kaart en in het veld

Wij adviseren u om naast de bewegwijzering in het veld gebruik te maken van de routekaart uit de folder, de mobiele app, of een uitgeprinte kaart op via de website: https://klompenpaden.nl/klompenpad/vreepad/. Op de website en in de gratis app wordt u over (tijdelijke) routewijzigingen geadviseerd.